Indice   FAQ  
Iscriviti  Login
Indice Comunicazioni Generali Comunicazioni

Для кулінарів, хто зазвичай любить приготуванням страв, але

In questa sezione viene postata qualsiasi tipo di comunicazione per tutta la community, di ogni genere!!

Для кулінарів, хто зазвичай любить приготуванням страв, але

Messaggioda UdaiJax » ieri, 12:12

Вибачте, але я мушу розповісти смішною ситуацією, яка виникла у мене минулого робочого тижня. Моя мала захотіла, аби як мама зробила дещо особливе на великої події. Я, звісно ж, безумовно, кинулася шукати врятувальну знахідку на просторах Google і – уявіть!. Витратила цілих півтора години свого життя, стрибаючи із ресурсу на ще однієї сторінки з рекламою! Перші рецепти виявилися занадто для професіоналів, декілька - з дорогими компонентами, решта - із тоннами відволікаючих елементів. І потім як же я вспомнила про цей ресурс і за п’ять хвилинок знайшла свою панацею - той самий рішення! Інструкція став так зрозумілим, що в результаті навіть моя дванадцятирічна помічниця здолала молодій стати справжнім підручним. Наприкінці ми створили дивовижний кулінарну феєрію, і він став справжнім успіхом дня народження. Тепер усі мої найкращі подруги обсіли мене з розпитуваннями: "Яким чином я знайшла настільки чудовий рецепт?"
Каталог
UdaiJax
Mikrotik Curious User
Mikrotik Curious User

Uso routerOS dalla Versione: v7.x

Torna a Comunicazioni